Blandsaft |
Jag kokade blandsaft av rabarber, vita- och svarta vinbär.
Sen kokade jag ytterliggare saft med äpplen, kanel och vita- och svarta vinbär.
Det blev rikigt gott att ha i lite kanel.
Saften blev bra och det ser snyggt ut i mina nya flaskor som jag köpt på Slöjd-detaljer, mina nya favoritaffär.
Sen har jag lagt in gurka förra helgen och jag har precis köpt en ny laddning igen med
gurka som har lagts in.
Jag har börjat skiva gurkorna istället för att lägga in dem hela. Det blir godare helt enkelt.
Jag provade ju på att lägga in vanlig slanggurka med paprika för ett tag sedan.
Vill bara säga att det blev jättegott!
Lite pickles varning om man inte är så förtjust i det, det drar lite i käkarna.
Oljor i nya fina flaskor |
Dagens middag, rödingar redo för grillen |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar